Corona Update

Laatste wijziging: 12-01-2021

zangles tijdens Covid-19

Vanwege de verlengde strengere lockdown is op dit moment alleen online zangles mogelijk.
Afhankelijk van eventuele nieuwe maatregelen is de studio vanaf 11 februari 2021 weer open.

afspreken

Géén verkoudheidsklachten? Dán kunnen we in de studio afspreken; gewoon via WhatsApp, e-mail of telefoon.

Ter controle stel ik je deze vraag: Is het langer dan 14 dagen geleden dat je voor het laatst verkoudheidsklachten of koorts had?

Bij het maken van de afspraak én op het afgesproken tijdstip moet je deze vraag met "ja" kunnen beantwoorden. Meld het van te voren als je last hebt van hooikoorts of een allergie hebt voor huisstofmijt, zoals ik.

Om 19 uur afgesproken? Bel dan ook pas om 19 uur aan; niet eerder. 20:05 uur sta je weer buiten. 20:15 uur komt de volgende. Die 10 minuten gebruik ik om de lesruimte te ventileren voor de volgende leerling. De laatste afspraak begint om 21:30 uur.

thuisblijven

bezoekers

huisregels

lestegoed

Heb je al betaald, maar wil je liever nog niet afspreken? Geen enkel probleem; thuis blijven is nog steeds een goed plan! Maak je geen zorgen over reeds betaalde zanglessen. Lestegoed dat voor 15 maart 2020 is betaald, blijft geldig zolang er maatregelen tegen Covid-19 nodig zijn, met een maximum van 24 maanden. Helaas kan ik reeds betaalde lessen niet terugbetalen; zoals al te lezen was in de voorwaarden op mijn website.

beperkingen

afzeggen

Afzeggen van een zangles kan op de gebruikelijke manier; via whatsapp, e-mail, sms of bellen. Doe je dit uiterlijk om 13 uur op de dag vóórdat we hebben afgesproken, dan kan dit geheel vrijblijvend en zonder vermelding van reden. Hoor ik later van je, dan breng ik die zangles gewoon in rekening. Bij een hele goede reden komt het wel eens voor dat ik die zangles toch niet in rekening breng.

tot slot - vragen of tips?

Laat het gerust weten als je nog vragen hebt, ergens over twijfelt of tips hebt.

Tot in de studio!

© 2018-2021 Brian Sporkslede